| Autor |
|
eldor607 .

Registrian: 09 Ožu. 2010 Lokacija: Daruvar
Korisnik je:  Poruke: 2
|
| Poslan: 10 Ožu. 2010 u 20:18 | IP Logged
|
|
|
Dobar dan! Evo prvo da se predstavim... Zovem se Darijan, živim u Daruvaru, iam 26god. i jedan sam od vas "patnika" za ovim hobijem.
Pošto sam završio faks, našao pos'o, nije mi više u krvi, da poslje posla bude "...kuća, birtija!", nego sam odlučio posvetiti se svojoj dječačkoj ljubavi.
E sad... radi se o tome da sam totalno OUT-OF-DATE, sa tehnologijom, za koju vidim da je otišla napred daleko.
Kao dječak sam radio glidere sa starcem svojim, a sada bih volio svoje trenutke za odmor i "punjenje baterija", trošiti na heliće, jer prije 15-ak godina je to bio "sport" za tatine sinčiće, direktore banaka itd.
Da ne duljim... Htio bih si napravit neku, radionicu malu i opremit je alatom. Pa ako ima dobrih duša, koje imaju 2-3 minute vremena, da napišu što posjeduju od opreme i tako to...
Note: Zanima me oprema za električne heliće!
Hvala unaprijed i nadam se da ćemo se družiti i s vremenom izmjenjivati iskustva!

__________________ Bolje umrijet od litre neg' od kapi!
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Black Adder Administrator

Registrian: 30 Svi. 2009 Lokacija: Šibenik, Hrvatska
Korisnik je:  Poruke: 469
|
| Poslan: 10 Ožu. 2010 u 22:03 | IP Logged
|
|
|
Dobrodošao Darijane  Ukratko, najbolji alat koji ćeš najviše trebat je kreditna kartica sa visokim limitom i komplet čeličnih živaca... Pošto 2-3 minute nije baš dovoljno za "Uvod u helikoptere na lak način" reci želiš li nešto sa čim možeš na brzinu jednostavno u zrak bez puno truda ili ciljaš na nešto bolje?
Evo što ti treba od alata za početak

ili za elektro helikoptere npr. Align Tool Box
__________________ "Though I Fly Through the Valley of Death, I Shall Fear No Evil. For I am at 80000 Feet and Climbing.”
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Black Adder Administrator

Registrian: 30 Svi. 2009 Lokacija: Šibenik, Hrvatska
Korisnik je:  Poruke: 469
|
| Poslan: 10 Ožu. 2010 u 22:13 | IP Logged
|
|
|
Prouči i OVU stranicu
__________________ "Though I Fly Through the Valley of Death, I Shall Fear No Evil. For I am at 80000 Feet and Climbing.”
|
| Natrag na vrh |
|
| |
eldor607 .

Registrian: 09 Ožu. 2010 Lokacija: Daruvar
Korisnik je:  Poruke: 2
|
| Poslan: 11 Ožu. 2010 u 02:38 | IP Logged
|
|
|
Black Adder wrote:
...reci želiš li nešto sa èim možeš na brzinu jednostavno u zrak bez puno truda ili ciljaš na nešto bolje?
|
|
|
E ovako, prvo, zahvaljujem na odgovoru! :)
Za početak sam naručio sa dealEx-a neko smece za 30-ak $ Pa da prvo dobijem IKAKAV osjećaj za to. Već jedno 2 mjeseca temeljito "snimam" forume, čitam komentare, recenzije itd. i nekako sam odlučio da je ovaj forum baš prava stvar, jer je podrzano jako puno tema, ljudi razgovaraju i to mi se sviđa, dok na recimo aeromodelar.net forumu je uglavnom zastupljeno AVIO modelarstvo, u kojem se nisam našao.
Dalje, ljetos sam, također sa dealEx-a naručio kontroler za RealFlight Simulator i pošteno se istrenir'o na heliću Impala. Ali predpostavljam, da koliko god je simulator dobar, realnost je nešto sasvim drugo, pa sam stoga i odlučio prvo krenuti sa nećim tipa IGRAČKA za 20-30$, a onda bih išao na nešto tipa Esky Belt, pa potom na nekog Align-a TRex itd.
Uglavnom, hvala za ove linkove, vidjet ću što je to sve, pa prebavit polako.
Do čitanja! =)
__________________ Bolje umrijet od litre neg' od kapi!
|
| Natrag na vrh |
|
| |
|
|